SQUASH | competitie 2022-2023

De meesten genieten nog lekker van hun vakantie of hebben deze nog zelfs tegoed. Je kan je echter al inschrijven voor komend competitieseizoen (2022-2023). Ben jij iemand die veel plezier ervaart met squashen, maar net dat kleine beetje extra mist? Geef je dan snel op om competitie te spelen.
Een perfecte manier om je niveau omhoog te krikken. Naast het sportieve gedeelte waarbij je je kunt meten met tegenstanders van jouw niveau (beginnend of ervaren) is er na afloop tijd voor gezelligheid in het squash centrum.

Redenen om competitie te spelen

Opgeven kan individueel of met je het hele vrienden of vriendinnen team, ongeacht niveau. Van zowel beginnend tot aan meer prestatie gericht. Inschrijven is mogelijk bij ons aan de receptie balie of via dagmar@squashenpadelzwolle.nl en misschien sta jij aan het einde van het competitieseizoen met een glas champagne in je handen.

Ben je nog niet overtuigd en wil je meer informatie? Stuur een mail naar dagmar@squashenpadelzwolle.nl of vraag een van onze medewerkers aan de receptiebalie.