JEUGD | zomer squash events

Inmiddels is de laatste training van het seizoen alweer geweest en genieten jullie van een welverdiende (school)vakantie. Zoals beloofd zou ik terugkomen op wanneer en welke activiteiten er plaatsvinden tijdens de zomervakantie. De perfecte gelegenheid om lekker door te blijven trainen en eventueel nieuwe squashmaatjes te ontmoeten.

Squash intro racket toss

We beginnen met een intro racket toss op woensdag 3 augustus om 10.00 uur. Geschikt voor de huidige jeugdspelers, maar juist voor eventuele nieuwe (toekomstige) jeugdspelers. Mocht je een vader of moeder, broer of zus of vriend(in) hebben die (ook) squasht, kom dan naar deze racket toss. Tijdens deze racket toss gaan jullie gezellig met elkaar squashen en veel potjes spelen. Hierdoor maak je kennis met deze leuke nieuwe sport of met een toekomstig trainingsmaatje. Wellicht mag je de trainer uitdagen voor een potje squash. De training is geheel gratis voor zowel leden als introducées of passanten.

Ouder & kind training

Heb jij altijd al met je vader of moeder willen squashen? Maar weet je niet hoe? Kom dan woensdagochtend 10 augustus om 10:00 uur naar de ouder en kind training.
Een leuke kennismaking, samen met je vader of moeder, met deze leuke en spectaculaire sport.
Maak je niet druk als je nog niet eerder hebt gesquasht, alle basics komen aan bod. En dit voor maar €7,50 per persoon.

Zomerse jeugdtraining

Wil jij weten wat een jeugdtraining inhoudt of wil je gewoon door blijven trainen tijdens de zomer? Geef je dan snel op voor onze zomer jeugdtraining van vrijdag 26 augustus. Tijdens de training staat plezier hoog op de lijst, maar leer je ook alles op het gebied van squash, van de officiële spelregels, tot en met technische en tactische aspecten van het spel.  De training start om 16:00 uur. Deelname is gratis.

Ben jij nieuwsgierig? Doe dan mee en geef je snel op via dagmar@squashenpadelzwolle.nl.

Heb jij interesse of heb je vragen over een van de activiteiten? Laat het ons weten via info@squashenpadelzwolle.nl.

We hopen jullie snel te zien in augustus, maar eerst nog maar even lekker genieten van de vakantie.