PADELBANEN GEOPEND!

Vamos!

Vanaf zaterdag 6 augustus 2022 staan onze 4 padelbanen klaar voor jou om je padel vaardigheden te showen en of bij te leren. Onze medewerkers staan met hetzelfde fanatisme en enthousiasme voor jou klaar. Kan jij niet langer wachten en wil je meer weten over hoe wij onze padelbanen zullen gaan faciliteren? Lees dan hieronder snel verder hoe jij je baan kan reserveren en wat de tarieven zijn.

Openingsaanbieding
De gehele maand augustus 2022 staat vol met acties en kortingen.

  • Zaterdag 6 en zondag 7 augustus (openingsweekend): 50% korting op padel baanhuur
    Gebruik de kortingscode “Openingpadelvictorium” die je bij kortingscode/ notitie onderaan in het reserveringsvenster kan toevoegen.
  • maandag 8 t/m vrijdag 19 augustus: 50% korting op padel baanhuur tijdens daluren (ma-vrij tot 18:00 uur)
    Gebruik hiervoor de kortingscode “Padelvictorium”.

Reserveren
Hoe kan je je padelbaan reserveren? Heel simpel, namelijk via ons vertrouwd reserveringssysteem, die wij nu ook gebruiken voor squash. Nog geen account, maak deze snel, maar uiteraard kan je ons ook bellen via het telefoonnummer onderaan de pagina of per e-mail. Bij het maken van je reservering kan je gelijk aangeven of je een padelracket wilt huren en of padelballen wilt kopen. Ben je benieuwd naar onze voorwaarden met betrekking tot reserveren, vraag dan een van onze medewerkers of kijk op onze website.

Heb jij bij ons een padelbaan gereserveerd? Het vriendelijke verzoek om je vooraf te melden, binnen, bij onze receptiebalie. Je krijgt dan van ons enkele tips en dient de baanhuur vooraf te betalen. 

Padelshop
Zoals je van ons gewend bent, hebben wij óók voor padel al het benodigde materiaal om maximaal te kunnen genieten van een potje padel. Het merk Bullpadel is hierbij onze padel leverancier, een van de, zo niet hét bekendste racket merk uit Spanje. Padelballen, schoenen, tassen en natuurlijk padelrackets. Daarnaast hebben wij ook van onze padel rackets een test versie. Hierdoor kan je zelf ervaren wat de verschillen zijn en weet je uiteindelijk wat je koopt. Dit is nog niet alles, want de gehele maand augustus ontvang je 15 % korting op alle padel sportartikelen boven de €50,00.

Tarieven en les mogelijkheden
Wil je meer informatie over onze tarieven en mogelijkheden van het huren van een baan of ben je benieuwd naar onze lestarieven? Bekijk hier onze website met de tarieven en mogelijkheden of kom gezellig langs. Onze medewerkers beantwoorden graag al je vragen.

Kom je per auto naar ons centrum? Onze parkeerplekken zijn aan de achterkant gesitueerd (tegenover Landstede Sportcentrum). Als je de borden van Victorium volgt, die langs de weg geplaatst zijn rondom het centrum, kan dit niet missen.

Heb jij nu ook zin om met je maatjes te gaan padellen? Heerlijk in de zon of tijdens een heerlijke zomeravond op een van onze topbanen en na afloop afsluiten met een heerlijke cerveza of vino. Genoeg redenen om je sportmaatjes op te trommelen en die padelbaan te gaan reserveren.