Squash | les & trainingen

Squashers die graag actief willen werken aan hun spel zijn bij Squash Zwolle aan het goede adres! U kunt bij ons terecht voor verschillende vormen van squashles. Op welk niveau u ook squasht onze gediplomeerde squashinstructeurs helpen u graag om het maximale eruit te halen van beginner tot topper.

Bij Squash Zwolle werken instructeurs die niet alleen beschikken over de juiste squash diploma’s, maar daarnaast ook constant bezig zijn om zichzelf te ontwikkelen. Dit team staat onder leiding van gediplomeerd hoofdtrainster Dagmar Vermeulen; voormalig topspeelster op het internationale circuit en in de nationale damesselectie. Na haar actieve carrière heeft ze brede trainerservaring opgedaan als assistent-coach bij de nationale jeugdselecties en regiotrainer bij Squash Bond Nederland.

PRIVÉLESSEN
Als u kiest voor privélessen kiest u voor onze hoge kwaliteitsstandaard in combinatie met uitstekende persoonlijke bege leiding. Samen met onze instructeurs stelt u een ontwikkelingsplan op dat volledig is afgestemd op uw niveau en doelstellingen. Zo kunt u er zeker van zijn dat u het maximale uit de lessen haalt. Privélessen kunnen zowel individueel als in tweetallen worden gegeven.

GROEPSLESSEN
Naast privélessen bieden wij op vaste momenten ook groepslessen aan. De exacte dagen en tijden kunt u zien in het schema hiernaast. Voorafgaand aan de les dient u zich te schrijven bij de receptie of via dagmar@squashenpadelzwolle.nl

JEUGDTRAINGEN
Tot slot bieden wij voor alle jonge squashers (t/m 17 jaar) de mogelijkheid om zowel privé als in groepsverband squashlessen te volgen. De groepslessen vinden elke woensdag en vrijdagmiddag plaats (vraag naar de specifieke tijden) en zijn gratis toegankelijk voor jeugdleden met een Squash Junior abonnement. Privélessen zijn mogelijk. Deze trainingen worden gegeven door jeugdtrainer Tim vd Pol o.l.v. Dagmar Vermeulen

PRIVÉLESSEN LEDEN
1 persoon | 2 personen
NIET-LEDEN
1 persoon | 2 personen
Squashles dal €35,00 | €40,00 €42,50 | €47,50
Squashles piek €40,00 | €45,00 €50,00 | € 55,00
10 lessenkaart dal €375,00 | €360,00 €382,50 | €427,50
10 lessenkaart piek €360,00 | €405,00 €450,00 | €495,00

De bovengenoemde prijzen zijn totaalprijzen inclusief baanhuur. Een squashles duurt 45 minuten.

Voor meer informatie of heeft u vragen omtrent squashlessen, vragen wij u contact met ons op te nemen via dagmar@squashenpadelzwolle.nl.

GROEP SQUASHLESSEN LEDEN NIET-LEDEN
Groep squashles
Diverse niveau's*
€10,00 €15,00

*Zie kolom hiernaast voor omschrijving niveau's. Neem contact met ons op voor exacte dagen en tijdstippen.

JEUGDLESSEN JUNIOR LEDEN* NIET-LEDEN
Groepstraining
Elke woensdag en vrijdag
Gratis**
€5,00
per training
Privétraining Per les Per les

*Meer informatie omtrent een squash junior lidmaatschap kunt u hier vinden.
** Deelname is gratis bij een geldig junior lidmaatschap

Beginner
Minder dan een jaar squashervaring.

Fanatieke recreant
Wekelijks actief op de squashbaan.

Competitie

Actief in SBN of Eurregio competitie.

VRAAG HET PERSONEEL VOOR MEER INFORMATIE OMTRENT DAG EN TIJDSTIP