RACKET BESPANNEN

Racket bespannen

Waarom bespannen?
De bespanning van een racket is eigenlijk nog belangrijker dan het racket zelf. De bespanning bepaalt namelijk voor een groot deel hoeveel power, controle en gevoel een racket kan leveren. Het is dus essentieel dat je niet te lang door blijft spelen met een verouderde bespanning. Wij raden daarom aan om minstens een keer per jaar de bespanning te vervangen, maar natuurlijk geldt dat hoe meer u squasht hoe vaker u een nieuwe bespanning nodig zult hebben.

Welke bespanning past bij mij?
Er zijn veel verschillende snaren waarmee u racket bespannen kan worden en zonder de juiste kennis kan het erg moeilijk zijn om een keuze te maken die bij u past. Daarbij komt ook nog eens dat een racket op verschillende gewichten bespannen kan worden waardoor er veel variaties en combinaties mogelijk zijn. Onze experts helpen u natuurlijk graag bij het maken van de juiste keuze. Onze experts bespannen dagelijkse onze squashrackets. Wilt u een persoonlijk advies op maat? Vraag dan naar Dagmar dan neemt zij contact met u op.

Wanneer is jouw racket bespannen?
Je racket inleveren voor het vervangen van de bespanning is natuurlijk niet altijd ideaal. Daarom doen we altijd ons best om je racket binnen 1 á 2 werkweken klaar te hebben, maar wij snappen dat je soms gewoon niet zolang zonder racket kan. Daarom bieden we de mogelijkheid aan om voor slechts €2,50 extra je racket binnen 1 á 2 werkdagen opnieuw te bespannen. Zodat jij gelijk de volgende dag weer de baan op kan!

Kosten?
De kosten voor het bespannen van een racket variëren bij ons tussen de €20,- en €33,50 afhankelijk van het type snaar dat u kiest.

Play Video

Bekijk dit filmpje hoe een squashracket bespannen wordt bij onze bespanservice.