Padel Events Q2 – 2024

Vanaf September zijn wij gestart met kleinschalige padelevents, dit succes gaan wij voorzetten in 2024, waarbij weer een aantal nieuwe ideeën toegevoegd gaan worden. Wij starten met een herhaling van een aantal leuke padelevents uit Q4 van 2023. Hieronder geven wij informatie over de verschillende events zodat je weet wat je kan verwachten. Ben jij een padel-liefhebber en word jij hier enthousiast van? Schrijf je dan direct in via ons reserveringsysteem, aanmeldinkjes vind je hieronder. Zorg dat je een account hebt bij ons reserveringsysteem, aanmelden kan vanaf 30 dagen voor aanvang event.

CAPPUCCINO PADEL “dames”
Elke 2e woensdag en 3e vrijdagochtend  organiseren wij de Cappuccino dames padel ochtend. De ideale kans om lekker sportief bezig te zijn met je padel vriendinnen. Onder leiding van een trainer worden er verschillende oefeningen aangereikt, waarbij je de nodige tips en tricks wordt bijgeleerd.  
Ga je liever vrij padellen en wil je rouleren met andere dames? Uiteraard is dit mogelijk! De laatste 30 minuten van de ochtend wordt er afgesloten met een Queen of the Court. Uiteraard sluiten wij deze sportieve ochtend af met een gratis kopje thee, koffie of cappuccino.

Datum: 15, 17 en 31 mei, 12 en 21 juni, 10 en 19 juli
Tijd: 9.00-10.30 uur
Kosten: €10,- p.p. (inclusief na afloop kopje cappuccino)
Inschrijven 17 mei klik hier o.l.v. Dagmar
Inschrijven 31 mei klik hier

HUSTLE PADEL:
Elke 1e en 2e zaterdag van de maand organiseren wij Hustle Padel voor verschillende niveaus. In potjes van 30 minuten gaan wij deze ochtend in verschillende samenstellingen het tegen elkaar opnemen. Hustle Padel is een leuke manier om nieuwe sporters te leren kennen en je te meten met andere padellers. Je geeft je individueel op, waarbij wij in de ochtend een speelschema maken. Tijdens deze ochtend speel je 4 wedstrijden van 30 minuten.

Datum: Beginner/ Medium: t.b.a.
Datum: Licht Gevorderd / Gevorderd: t.b.a.
Tijd: 10.00-12.00 uur
Kosten: €10,- p.p.
Inschrijven 1 juni: Klik hier

KING OF THE COURT:
Elke 3e en 4e zondagmiddag van de maand organiseren wij Queen/King of the Court voor verschillende niveaus. Op deze zondagmiddag speel je samen met jouw duo 5 rondes van 15 minuten. Win je een partij? Dan schuif je een baantje op. Win jij alles en eindig je op de Koningsbaan? Dan ben jij de Queen/King of the court. LET OP: Je schrijft je in als duo. Noteer dan gelijk even bij de notities de naam van de partner!

Datum: Beginner/ Medium:  2 juni
Datum: Licht Gevorderd / Gevorderd: t.b.a.
Tijd: 15.00-16.30 uur
Kosten: €20,- per koppel
Inschrijven 2 juni: Klik hier

LADIES AFTERNOON PADEL:
Een sportieve damesmiddag voor alle niveaus! Wij starten de middag eerst met een kennismaking onder het genot van een kopje thee/koffie en een lekkernij. Vervolgens gaan wij lekker de baan op in groepjes onder leiding van onze gediplomeerde padeltrainer Dagmar Vermeulen
Op elke baan wordt er een ander thema behandeld (aandacht voor techniek, tactiek en fysieke aspecten). Na de training wordt er uiteraard lekker “vrij gespeeld” waarbij je de nieuw geleerde technieken kunt toepassen. Na afloop staat er voor iedereen een hapje klaar met een borrel/frisje!

Datum: t.b.a.
Tijd: 14.00-17.00 uur
Kosten: €20,- p.p. (inclusief kopje thee/koffie, na afloop drankje naar keuze en een hapje!

MENS AFTERNOON PADEL:
Een sportieve herenmiddag voor alle niveaus! Wij starten de middag eerst met een kennismaking onder het genot van een kopje thee/koffie en een lekkernij. Vervolgens gaan wij lekker de baan op in groepjes onder leiding van onze nieuwe padeltrainer Noah Hogeboom. Op elke baan wordt er een ander thema behandeld (aandacht voor techniek, tactiek en fysieke aspecten). Na de training wordt er uiteraard lekker “vrij gespeeld” waarbij je de nieuw geleerde technieken kunt toepassen. Na afloop staat er voor iedereen een hapje klaar met een borrel/frisje!

Datum: t.b.a.
Tijd: 14.00-17.00 uur
Kosten: €20 ,-p.p. (inclusief ontvangst kopje koffie, na afloop een glas bier en een hapje)

OUDER & KIND CLINIC :
Doe mee met de padelclinics tijdens de schoolvakanties. We hebben clinics voor kinderen van 5 t/m 16 jaar! Doet jouw kind ook mee? Of doen jullie samen mee aan de ouder en kind clinics? 
Wat staat jou en/of je kind te wachten? In de categorie 5 t/m 8 jaar gaan we vooral bezig met spelvormen zonder racket. De trainer voorziet de kinderen op een speelse manier met allerlei tips en trucs om straks, als hij of zij wat ouder is, fantastisch te kunnen spelen!  
De kids van 9 t/m 12 jaar leren verschillende padelslagen en gaan onderlinge wedstrijdjes tegen elkaar spelen.
In de clinic van leeftijdscategorie 12 t/m 16 jaar gaan wij wat dieper in op techniek en tactiek en sluiten wij uiteraard af met het spelen van onderlinge wedstrijden. Dit doen we natuurlijk allemaal samen met de ouders, want ook zij kunnen veel leren van bovenstaande oefeningen. Zie hieronder de verschillende data.

Datum: 1 en 8 mei
Tijd:  10.00-11.00 uur (8 t/m 11 jr), 11.00-12.00 uur (12 t/m 16 jr)
Kosten: € 10,- per koppel

OUDER & KIND ACTIE:
Elke schoolvakantie hebben wij speciale ouder & kind actie.
Wil jij graag in jouw vakantie een sportief uitje samen met jouw kind? Dan is dit zeker een aanrader. Je kunt al padellen voor €20,- voor 90 minuten (incl. materiaal). Deze actie is ALLEEN geldig voor ouders met kinderen vanaf 4 t/m 16 jaar oud. Na afloop kun je nog even gezellig nazitten in onze gezellige horecavoorziening. Vooraf reserveren is verplicht en kan alleen door een email te sturen of even naar ons te bellen.   
Mail: info@squashenpadelzwolle.nl – Tel: 038-4548485 

Datum: 27 april – 12 mei
Tijd: tot 18.00 uur en gehele weekend
Prijs: €5,- p.p.

Vragen over de events? Stuur een email naar Dagmar Vermeulen via dagmar@squashenpadelzwolle.nl