NK Dubbel 2024

In het weekend van 1 en 2 juni 2024 wordt het NK Dubbel weer bij Squash & Padel Centrum Zwolle/ Victorium gehouden. Wil je zelf meedoen, komen kijken of wil je helpen dit mooie eerste weekend van juni, lees dan snel verder!

Meedoen:
Om mee te mogen doen met het NK dubbel heb je twee dingen nodig: Een dubbel partner en een geldig lidmaatschap bij Squash Bond Nederland (SBN). Inschrijven via www.toernooi.nl, squash als sport kiezen en dan zoeken op NK dubbel 2024 of klik hier.

Kijken:
Tijdens het gehele weekend zullen wij alle wedstrijden die op de Glasscourt gespeeld worden Live streamen via ons YouTube kanaal. Hier zullen ook de meeste finales op gespeeld worden op dag 2 van het NK. Je bent natuurlijk ook van harte welkom om bij ons op locatie te komen kijken onder het genot van een bakje koffie of iets dergelijks.

Helpen:
Tijdens het NK is alle hulp van harte welkom. Van het maken van foto’s tot alles een beetje netjes houden en helpen bij de wedstrijdleiding. Heb je interesse mail dan even naar dagmar@squashenpadelzwolle.nl.

Parkeren:
Probeer zoveel als mogelijk de auto’s bij ons op het eigen parkeerterrein te parkeren. De Sligro waar ook veel mensen hun auto neer willen zetten gaat op zaterdag dicht en doet de hekken ook op slot voor hun parkeerplaatsen. Eventuele auto’s die daar nog staan kunnen dan pas op maandag van het terrein afrijden.

Mochten er nog vragen zijn mail dan even naar dagmar@squashenpadelzwolle.nl of bel naar 038 454 84 85

Wij hebben er zin in en hopen jullie allemaal 1 en 2 juni te zien!
– Team Squash & Padel Centrum Zwolle