Nieuwe medewerker: Even voorstellen!

Hoi Allemaal,

ik ben Quinten Kats, 18 jaar oud en student van landstede Sport & Bewegen.

Voor mijn opleiding heb ik het keuzedeel padeltrainer gekozen en dit heb ik succesvol afgerond. Via deze route en mijn stage bij de padeljeugd bij Dagmar ben ik hier bij Squash & Padel Centrum Zwolle terecht gekomen.
Ik assisteer nu al een half jaar op deze club als padeltrainer bij diverse events en clinics en heb ik op de dinsdagmiddag mijn eigen jeugdgroepje padel.
Sinds deze maand ben ik begonnen als gastheer in het centrum en kan ik jullie van alles vertellen over o.a. sportmaterialen en zal ik jullie helpen aan de balie met vraagstukken en natuurlijk vertellen op welke squash of padelbaan je speelt.

Je zult mij vaak zien op de dinsdag, donderdag en zondag. Ik geef vooral de padel jeugd trainingen op dinsdag en woensdag daarnaast zal ik op de zondag aanwezig zijn als gastheer en de events gaan draaien als king off the court.

Hopelijk tot snel!