Extra aanbod groepstrainingen squash

Squashtrainingen spelen een prominente rol binnen ons centrum. Op alle dagen zijn onze squashtrainers in de weer om spelers nog enthousiaster te maken voor squash en het verbeteren van het spel. Op de donderdagavond waren wij reeds gestart met groepstrainingen, op veler verzoek gaan wij deze uitbreiden met een extra moment op de zaterdag Deze squashtrainingen staan o.l.v. Dagmar Vermeulen, waarbij deze trainingen o.a. door onze gediplomeerde trainers van de club Stephan Patz en Tim v.d. Pol gegeven worden.

De trainingen zullen onderdelen bevatten m.b.t. techniek, tactiek, fysiek (o.a. voetenwerk en explosiviteit) en mentaal, waarbij er wekelijks een thema is. De inhoud van dit thema zal er per doelgroep anders uitzien en mede afhankelijk van de groepssamenstelling op dat moment. Daarbij zal op sommige momenten de ballenmachine of de Blaze pod lampjes worden ingezet. Indien je wilt weten hoe de week thema’s eruit zien, bekijk dan onderstaande poster met informatie.

De trainingen zullen plaatsvinden op de volgende momenten vanaf donderdag 7 maart
– Donderdag 19.00 – 20.00 uur Beginner ( < 1,5 jaar ervaring)
– Donderdag 20.00 – 21.00 uur Fanatieke squasher ( > 2 jaar ervaring)
– Zaterdag 10.30 -11.30 uur Alle niveaus

Als je wilt meedoen aan een of meerdere trainingen, gaat dit als volgt in zijn werk:
– Je schrijft je in per les (via de receptie / reserveringsysteem kolom events of per e-mail naar dagmar@beheer_squash_padel.nl
– Opgeven is verplicht en vol is vol
– Minimale doorgang is 3 deelnemers, maximaal 6 of 8
– Kosten per squashtraining zijn €10,- voor leden en €15,- voor niet-leden. De kosten dient per les direct betaald te worden bij de receptie of online.
– Annuleren is minimaal 24 uur voor aanvang les.

Indicatie niveau groepen trainingen; vraag ook om advies, veel spelers kunnen zowel bij de beginners als fanatieke recreant meedoen, afhankelijk van de deelname op dat moment.

Beginners:
– Nagenoeg geen les ervaring
– Squash ervaring tot ongeveer 1½ jaar

Fanatieke squasher:
– Ervaring in het spelen van wedstrijden (intern of extern)
– Deelgenomen aan groeps- of privélessen
– Competitiespelers SBN of gevorderde ladder spelers
– Squasht al geruime tijd, minimaal 1½ jaar

Wij hopen jullie snel te zien in de groepslessen!