Nieuwe collega’s: Even voorstellen

Intussen hebben wij enige tijd al nieuwe collega’s die ons team versterken. Misschien ken je ze al of misschien nog niet, maar als je ze nog niet kent; geen probleem ze stellen zich graag nog even voor!

Jesse Aalbers:
Hallo mijn naam is Jesse Aalbers, sommigen kennen mij al wellicht. Ik ben al een tijdje werkzaam bij Squash en Padel centrum Zwolle. Zo ben ik ook ingestroomd bij het squashen. Ik squash en padel zelf namelijk ook, voornamelijk recreatief. Momenteel ben ik ook bezig voor een afstudeeropdracht bij het centrum waarbij ik werk aan een plan voor klantbinding. Ik ben voornamelijk werkzaam aan de balie en hoop jullie te kunnen ondersteunen bij verschillende vragen!

Hopelijk tot snel!

Iris de Bruin:
Hallo allemaal, mijn naam is Iris de Bruin. Ik ben 21 jaar en ik woon in Havelte. Jullie zouden mij wellicht wel een keer gezien hebben achter de balie bij de Squash en Padel. Ik ben kort voor de zomervakantie het team komen versterken. Ik was toe aan een nieuwe bijbaan wat mij meer uitdaging bracht. Vanuit mijzelf ben ik geen squasher of padeller, maar vanwege mijn opleiding zeker affectie met sport. Daarnaast sta ik altijd open voor het proberen van nieuwe sporten, zo ook squash en padel.

Ik zit momenteel in mijn vierde jaar van de opleiding Sportkunde op Hogeschool Windesheim in Zwolle. Ik doe mijn afstudeeropdracht binnen Victorium/ Squash & Padel Centrum Zwolle. Tijdens deze afstudeerstage doe ik onderzoek naar een passend aanbod gericht op vitaliteit voor bedrijven. Mijn doel is om een vitaliteitsaanbod te creëren door middel van bedrijven binnen Victorium en dit te implementeren.

Ik hoop jullie allemaal snel te spreken!