OPENINGSTIJDEN | Zomer 2024!

De dagen worden langer, het weer wordt warmer, dat kan maar één ding betekenen; de zomervakantie van 2024 staat voor de deur! In deze periode gaan wij andere openingstijden hanteren en hebben wij ook nog eens verschillende leuke acties. Kijk hieronder voor de openingstijden van 20 juli tot en met 1 september en een korte opsomming van alle actie die lopen.

In de zomervakantie hebben wij ook allemaal verschillende acties lopen, van 25% korting op je baanhuur, lekker eten na je potje squash en/of padel tot onze gebruikelijke ouder & kind actie! Voor meer informatie over de korting op de baanhuur en het eten klik hier.

Voor de mensen die hem nog niet kennen: elke schoolvakantie hebben wij een actie voor zowel squash als padel, speciaal voor ouders & kinderen. Voor €5,00 per persoon kun je komen squashen (1 uur) of padellen (1,5 uur, uitgaande van 4 personen). Heb je zelf geen squash- of padelracket? Geen probleem de huur van eventueel ontbrekend materiaal zit bij de prijs inbegrepen. Vooraf reserveren is verplicht! Om een reservering te maken of voor eventuele vragen, bel naar 038 454 84 85 of stuur een mailtje naar info@squashenpadelzwolle.nl