NIEUWE MEDEWERKERS | Even voorstellen!

Afgelopen maanden zijn er een aantal nieuwe medewerkers ons team komen versterken. Wij zetten ze even voor jullie op een rijtje en hun stellen zichzelf even voor!

Jort
Hallo allemaal! Mijn naam is Jort en ben 24 jaar.

Ik heb vanaf mijn 19e tot mijn 24e gestudeerd en gewoond in Utrecht. Omdat mijn master in Groningen is, heb ik afgelopen winter ervoor gekozen om in zwolle te wonen gedurende de periode waarin ik bezig ben om mijn master af te ronden. Ik ben al vanaf mijn jonge jaren bezig geweest met het beoefenen van voetbal. Het voetballen vond ik op een gegeven moment niet meer leuk dus houd ik mij nu vooral bezig het gewichten heffen in de sportschool. In Utrecht heb ik ook verschillende keren gepadeld wat ik altijd erg leuk heb gevonden. Zodoende kwam ik terecht bij Squah & Padel Centrum Zwolle!

Je zult mij vooral zien op de maandagen en dinsdagavonden bij de balie te zien als gastheer. Ik kijk erg uit naar de komende tijd hier, tot snel!

Quinten
Hoi Allemaal,

ik ben Quinten Kats, 18 jaar oud en student van landstede Sport & Bewegen.

Voor mijn opleiding heb ik het keuzedeel padeltrainer gekozen en dit heb ik succesvol afgerond. Via deze route en mijn stage bij de padeljeugd bij Dagmar ben ik hier bij Squash & Padel Centrum Zwolle terecht gekomen.
Ik assisteer nu al een half jaar op deze club als padeltrainer bij diverse events en clinics en heb ik op de dinsdagmiddag mijn eigen jeugdgroepje padel.
Sinds deze maand ben ik begonnen als gastheer in het centrum en kan ik jullie van alles vertellen over o.a. sportmaterialen en zal ik jullie helpen aan de balie met vraagstukken en natuurlijk vertellen op welke squash of padelbaan je speelt.

Je zult mij vaak zien op de dinsdag, donderdag en zondag. Ik geef vooral de padel jeugd trainingen op dinsdag en woensdag daarnaast zal ik op de zondag aanwezig zijn als gastheer en de events gaan draaien als king off the court.

Hopelijk tot snel!

Bas (Foto volgt nog)
Hoi! Mijn naam is Bas, ik ben 23 jaar en woon in Zwolle.

Op dit moment volg ik de lerarenopleiding tot gymdocent aan de CALO in Zwolle, hier zit ik in het 3e jaar. Naast mijn studie ben ik fanatiek voetballer bij Olympia’28 en vind ik het leuk om in mijn vrije tijd een potje te padellen! Daarnaast hou ik van gezelligheid en een drankje doen. Zodoende ben ik uitgekomen bij Victorium!

Mijn werkzaamheden bij Victorium zullen bestaan uit het zijn van gastheer bij squash/padel en het werken in de horeca! Hopelijk zie ik je daar snel!

Groetjes,
Bas