Wijzigingen bij Squash & Padel Centrum Zwolle

Beste sporter,


Na meer dan 25 jaar aanwezig te zijn in verschillende rollen, beginnend als CALO student met een bijbaantje in de horeca en squashtrainster, later toegevoegd met fitness- en spinninginstructeur. Vervolgens assistent-manager en de laatste 15 jaar als algemeen manager, is het nu tijd geworden voor iets anders.

Per 1 november zal ik niet meer werkzaam zijn als algemeen manager bij Squash & Padel Centrum Zwolle. Mijn passie voor het ondernemerschap en squash en padel zal ik echter zeker blijven uitvoeren. Bij het centrum zullen jullie mij nog regelmatig zien rondlopen als zelfstandige squash en padel trainster en als wedstrijdleider voor de squash competitie (SBN en Euregio) en de padel competitie (KNLTB)

Ik heb jarenlang met veel plezier en passie gewerkt bij Squash Zwolle, waarbij veel vriendschappen en fijne samenwerkingen zijn ontstaan met jullie sporters. Bedankt daarvoor.

Met sportieve groet,

Dagmar Vermeulen