VERBINDING | VICTORIUM

Victorium is inmiddels alweer 2 maanden onze nieuwe locatie. Ondanks dat er al genoeg onderling contact is met de “vaste huurders”, werd het hoog tijd om het contact verder te vergroten en nog meer met elkaar te verbinden.

De verbinding startte dinsdag 29 april bij de Krachtcentrale. Arthur gaf ons team behalve een uitgebreide rondleiding ook een mini workout waar met veel enthousiasme aan mee werd gedaan.

2 dagen later werd een squash clinic georganiseerd voor de beheerders van de horeca, Krachtcentrale en Peppergym. De managers van deze “vaste huurders” kregen enkele tips en oefeningen van Dagmar waarna ze het tegen elkaar mochten opnemen. Het fanatisme is goed terug te zien op de foto’s. Tijdens de heerlijke en goed verzorgde lunch konden ze lekker bijkomen en de verbinding met elkaar voortzetten.

Op maandag 4 april werd de sloof en kokskleding ingeruild voor sportkleding en een squashracket. Beide buren (horeca team en het team van Squash & Padel Centrum Zwolle) mochten met elkaar de baan op, strijden om de titel King of the Court. Dit om elkaar (beter) te leren kennen, de samenwerking te vergroten en just for fun 😊. Na voldoende bloed, zweet en tranen werd er opnieuw heerlijk afgesloten met een lunch.