Per 1 februari definitief squashen bij Victorium.

Beste squasher,

Vanaf 1 februari verwelkomen wij u en onze klanten definitief bij Victorium, het nieuwe squashcentrum, alle reserveringen vanaf dinsdag 1 februari vinden dus plaats op onze nieuwe locatie.In deze mail vindt je een aantal belangrijke punten om rekening mee te houden.

Het nieuwe squashcentrum bevindt zich binnen het centrum van Victorium, aan de Boerendanserdijk 47. U kunt aan de linker zijde van het centrum uw auto parkeren (tegenover Landstede Sportcentrum). De parkeerplaatsen zijn (nog) niet volledig bestraat, waardoor deze modderig kan zijn. Mocht u met de fiets komen, kunt u uw fiets aan rechterzijde naast de hoofdingang  kwijt op de daarvoor bestemde plekken.

Bij binnenkomst bevindt Squash & Padel Centrum Zwolle zich aan de linkerzijde. Graag vragen wij u zich direct te melden aan de receptiebalie ( niet bij de horeca) Hier zullen wij u vragen om een geldig Corona Toegangsbewijs via een QR-code. Daarnaast is het dragen van een mondkapje verplicht in het gehele centrum. De kleedkamers en douches zijn open voor gebruik en bevinden zich op de 1e etage. Hier komt u via het trappenhuis, op de 1e etage gaat u links af en daarna weer links in de gang bevindt zich de heren kleedkamer en de dames aan het einde van de gang.
Waardevolle spullen kunnen in de gratis  kluisjes in de hal bij de horeca.

Daarnaast willen u vragen rekening te houden met het dragen van de juiste schoenen. Schoenen met zwarte zolen en of buiten schoenen zijn niet toegestaan.

Wilt u een flesje water en of sportdrank? Deze kunt u bij ons aan de squashbalie kopen. De overige horeca faciliteiten zullen geopend zijn volgens de op dat moment geldende regels. Uiteraard hebben wij onze shop voor u beschikbaar voor flitsende schoenen en of rackets, balletjes etc.

Wij waarderen uw mening altijd en oprecht. Wij zijn dan ook benieuwd naar uw (eerste) ervaring met ons nieuwe centrum. Mocht u op- of aanmerkingen hebben, horen wij dit graag.
Achter de Glasscourt baan hebben wij Cardio apparatuur staan, welke o.a. te gebruiken zijn voor warming up.

Namens het gehele team van Squash & Padel Centrum Zwolle wensen wij veel plezier.