Squash events – 2023

Voor de komende maanden hebben wij een aantal leuke squash events op de kalender staan. Hieronder geven wij informatie over de verschillende events zodat je weet wat je kan verwachten. Ben jij een squashliefhebber en word jij hier enthousiast van? Schrijf je dan direct in via ons reserveringsysteem, aanmeldinkjes vind je hieronder. Zorg dat je een account hebt bij ons reserveringsysteem, aanmelden kan vanaf 30 dagen voor aanvang event.


RACKET TOSS:
Op elke 2e zondag en 4e vrijdag van de maand organiseren wij een Racket Toss voor de squashers. Bij een Racket Toss speel je allerlei leuke wedstrijden tegen verschillende spelers. Hierdoor speel je een keer tegen iemand anders in plaats van je vaste squashpartner. De toss staat onder leiding van één van onze medewerkers. De rackets van alle deelnemers worden in een ton gelegd en vervolgens worden er telkens twee rackets willekeurig uit de ton gehaald. De eigenaren van de rackets spelen een wedstrijd tegen elkaar. Wij spelen een aantal rondes waardoor je tegen verschillende tegenstander speelt.

Datum: 10 en 22 sept, 27 okt, 12 en 24 nov, 10 en 22 dec
Tijd: 20.00-22.00 uur (vrijdag) of 13.00-15.00 uur (zondag)
Kosten: €2,50 voor leden en €10,- voor niet-leden
Inschrijven 27 okt: Klik hier

ROOKIE SQUASH EVENT:
Speel je nog niet zo lang squash en wil je meedoen aan een laagdrempelige squashclinic? Dan is het Rookie event het perfecte (squash)event voor jou!
Je leert verschillende skills onder begeleiding van één van onze trainers, zowel op technisch, tactisch als fysiek.

Datum: 28 sept, 23 nov
Tijd: 19.30-21.00 uur
Kosten: € 10,- (leden) en € 15,- (niet leden)
Inschrijven 23 nov: Klik hier

CAPPUCCINO SQUASH:
Op elke 1e woensdag en 4e vrijdagochtend  van de maand organiseren wij de Cappuccino dames Squash ochtend. De ideale kans om lekker sportief bezig te zijn met je squash vriendinnen. Onder leiding van een trainer worden er verschillende oefeningen aangereikt, waarbij je de nodige tips en trucs krijgt bijgeleerd. Wil jij liever vrij squashen en wil je rouleren met andere dames? Uiteraard is dit mogelijk! De laatste 30 minuten van de ochtend wordt er afgesloten met een Queen of the Court. Uiteraard sluiten wij deze sportieve ochtend af met een kopje thee, koffie of cappuccino.

Datum: 15* sept, 11 en 20 okt, 1 en 17 nov, 6 en 15 dec
Tijd: 9.00-10.30 uur
Kosten: € 10,- p.p. (inclusief na afloop kopje cappuccino)
Inschrijven 15 sept: Klik hier
Inschrijven 11 okt: Klik hier

*LET OP: Vrijdag 15 sept is eenmalig van 8.30-10.00 uur!

LADIES AFTERNOON SQUASH:
Een sportieve damesmiddag op een zondag, voor alle niveaus! Onder leiding van Dagmar Vermeulen en een assistent. Wij starten de middag eerst met een kennismaking onder het genot van een kopje thee/koffie en een lekkernij. Op meerdere banen zal er in groepjes getraind worden op techniek, tactiek en fysiek. Het mooie van deze sportieve middag is dat iedereen mee kan doen, lid of geen lid, beginner of gevorderd. Na afloop staat er voor iedereen een hapje klaar met een borrel/frisje!

Datum: 12 november
Tijd: 14.00-17.00 uur
Kosten: €15,- p.p. (inclusief  ontvangst kopje thee, na afloop een glas wijn en een hapje)|
Inschrijven 12 nov: Klik

MENS AFTERNOON SQUASH:
Een sportieve herenmiddag, voor alle niveaus! O.l.v. Stephan Patz en een assistent. Wij starten de middag eerst met een kennismaking onder het genot van een kopje thee/koffie en een lekkernij. Op meerdere banen zal er in groepjes getraind worden op techniek, tactiek en fysiek. Het mooie van deze sportieve middag is dat iedereen mee kan doen, lid of geen lid, beginner of gevorderd. Na afloop staat er voor iedereen een hapje klaar met een borrel/frisje!

Datum: 5 november
Tijd: 14.00-17.00 uur
Prijs: €15,- p.p. (inclusief  ontvangst kopje thee, na afloop een glas wijn en een hapje)|
Inschrijven klik hier

OUDER & KIND CLINIC :
Doe mee met de squashclinic tijdens de schoolvakanties op de vrijdagochtend. Altijd al samen met jouw kind willen sporten/ in beweging komen en samen kennismaken met squash en of jullie vaardigheden verbeteren? We hebben clinics voor kinderen van 6 t/m 14 jaar! Doen jullie samen mee aan de ouder en kind clinics? 

Datum: 27 okt, 29 dec, 5 jan
Tijd: 9.00-10.30 uur (6 t/m 9 jr), 10.30-12.00 uur (10 t/m14 jr),
Kosten: € 20,- per koppel
Inschrijven 27 okt 09.00 uur klik hier
Inschrijven 27 okt 10.30 uur klik hier

OUDER & KIND ACTIE:
Elke schoolvakantie hebben wij deze ouder & kind actie. Wil jij graag een sportief uitje in de vakantie dan is dit zeker een aanrader. Je kunt namelijk squashen voor maar €5,- p.p. (incl. materiaal). Deze actie is ALLEEN geldig voor ouders met kinderen vanaf 4 t/m 16 jaar oud. Na afloop kun je nog even gezellig nazitten in onze gezellige horecavoorziening. Vooraf reserveren is verplicht en kan alleen door een email te sturen of even naar ons te bellen. Mail: info@squashenpadelzwolle.nl – Tel: 038-4548485 

Datum: 21 t/m 29 okt, 23 dec t/m 7 jan
Tijd: tot 18.00 uur en gehele weekend
Kosten: € 5,- p.p.