SQUASH & PADEL | competitie 2023-2024

Fijn om te zien dat jullie veel plezier beleven aan samen squashen of padellen.
Wist je dat je ook mee kunt doen aan wedstrijden? Zowel intern als in competitieverband? Leuk voor de beginnende als de gevorderde speler, want je speelt op je eigen niveau mee.
Bij de najaarscompetitie voor padel heeft ons centrum reeds 11 teams welke deelnemen aan de KNLTB Padel competitie, deze inschrijving is intussen gesloten en medio september wordt er gecommuniceerd over de mogelijkheden voor de wintercompetitie.

De inschrijving voor de squashcompetitie is nog wel geopend. Ben jij iemand die veel plezier ervaart met squashen, maar net dat kleine beetje extra mist? Geef je dan snel op om competitie te spelen. Een perfecte manier om je niveau omhoog te krikken. Naast het sportieve gedeelte waarbij je je kunt meten met tegenstanders van jouw niveau (beginnend of ervaren) is er na afloop tijd voor gezelligheid in het squash centrum.

Redenen om competitie te spelen

Opgeven kan individueel of met je hele vrienden of vriendinnen team, ongeacht niveau. Van zowel beginnend tot aan meer prestatie gericht. Inschrijven is mogelijk via onze competitieleider dagmar@squashenpadelzwolle.nl en misschien sta jij aan het einde van het competitieseizoen met een glas champagne in je handen.
Ben je nog niet overtuigd en wil je meer informatie? Stuur een mail naar dagmar@squashenpadelzwolle.nl of vraag een van onze medewerkers aan de receptiebalie.

Vind jij een regionale competitie nou gelijk iets te spannend? Dan is er een keuze om aan de interne ladder competitie deel te nemen. Naast de ladder competitie is het mogelijk om via dezelfde site/app met mensen af te spreken om te gaan squashen, ZONDER dat je daarvoor gelijk mee hoeft te doen aan de ladder competitie. Veel opties dus! Voor meer informatie bel naar 038 454 84 85 of mail naar: info@squashenpadelzwolle.nl