OPENINGSAVOND COMPETITIESEIZOEN

Het competitieseizoen staat weer voor de deur! Als opening van het seizoen nodigen wij graag alle competitiespelers en reguliere squashers uit voor een gezellige avond met squash of padel, hapjes en drankjes, muziek en plezier. Deze opening vindt plaats op vrijdag 1 september, aanvang 19.30 uur.

De koffie en thee staat voor iedereen klaar rond 19 uur.
Rond 19.30 uur begint het “handicap game toernooi”

Een leuke gezellige squashavond, waarbij alle niveaus door elkaar tegen elkaar spelen, waarbij je x aantal punten voor of achter kan staan..  (afhankelijk van je handicap welke bepaald wordt n.a.v. jouw ranking). Je maakt nu dus extra kans om van een hoge gerankte speler te winnen! Dus niets mooiers als het de spelers van heren 1 zeer lastig te maken! Deze avond zullen wij ook een groepfoto maken van alle competitiespelers in tenue, welke een leuke plaats in het centrum zal krijgen.

Tevens zal deze avond ook een opening zijn op de padelbaan  voor het competitie seizoen van onze 11 padelteams, het belooft dus een gezellige avond te worden. Gedurende deze avond zullen er op diverse momenten hapje geserveerd worden en na afloop van de wedstrijden kan iedereen er natuurlijk een gezellige afsluiting van maken aan onze bar.

Het zou leuk zijn en ik zou het zeer waarderen als alle competitiespelers deze avond aanwezig zullen zijn?

Kan ik op je rekenen?
Inschrijfkosten zijn € 5, voor squashleden en € 10,- voor niet leden

Klik hier om in te schrijven of stuur een e-mail naar tim@squashenpadelzwolle.nl