Nieuwe collega’s: Even voorstellen

Wij hebben al enige tijd een nieuwe collega die ons team is komen versterken. Misschien heb je hem al gezien of misschien nog niet, maar als je hem nog niet kent; geen probleem hij stelt zich graag nog even voor!

Jan-Watze Nijkamp:
Hey allemaal, mijn naam is Jan-watze Nijkamp. Ook al heb ik een echt Friese naam, ben ik gewoon een echt blauwvinger die al bijna zijn hele leven in Zwolle woonachtig is. Ik loop al een paar maanden rond bij Vicorium zowel in de horeca als bij Squash & Padel Centrum Zwolle, dus misschien heb jij mij al zien rondlopen! Het afgelopen jaar ben ik begonnen met de bachelor sportkunde aan het Windesheim hier in Zwolle. Naast mijn bachelor zocht ik nog een leuke bijbaan die goed aansloot bij mijn studie. Ik kan alvast verklappen dat ik die hier zeker gevonden heb!

Ik ben mijn sportcarrière begonnen als voetballer op de velden van S.V. Zwolle maar door de jaren heen zijn daar nog veel meer sporten bijgekomen. Zo ben ik vaak te vinden in de verschillende klimhallen van Zwolle maar ben ook met enige regelmaat te vinden op de padelbanen. Helaas ben ik nog niet te vinden op onze squash banen maar daar komt binnenkort zeker verandering in!

Vaak werk ik de maandag of woensdagavond en een dag in het weekend.

Ik hoop jullie allemaal snel te zien!