BULLPADEL Racket Testdag bij Squash & Padel Centrum Zwolle 

Ben jij opzoek naar een nieuw padelracket, maar weet je niet goed welke je moet kiezen? Dan is de rackettestdag bij Victorium iets voor jou!

Een racket dat bij jouw speelstijl en kracht past is van enorm belang en kan niet alleen jouw spel ten goede komen, maar ook vervelende blessures helpen te voorkomen. Tijdens de racket testdag krijg jij uitleg over de diverse soorten materialen, balansen, speel style van de  padelrackets en kan jij rackets  naar keuze testen op de padelbanen van Squash & Padel Centrum Zwolle. De collectie van Bullpadel bestaat uit 20 modellen! Onze Bullpadel specialist Dagmar Vermeulen kan jou vervolgens voorzien van een persoonlijk advies. Na de Bullpadel racket testdag weet jij precies welk padelracket het beste bij jouw wensen past! Het model kan je direct met een aantrekkelijke korting mee naar huis nemen. 
 

Waar en wanneer? 
De testdag vindt plaats bij Victorium op de banen van Squash & Padel Centrum Zwolle.  De eerste editie zal plaatsvinden op zaterdag 9 december en de 2e editie op dinsdag 12 december. 
Aan de testdag zitten geen kosten aan verbonden voor het testen van de rackets en de baanhuur.  

Programma testdag 
Het programma start zaterdag  om 12.00 uur, dinsdag om 19 uur en zal ongeveer 90 minuten duren.  Een kwartiertje voor aanvang ben je al van harte welkom voor een lekker drankje in onze horeca bij Victorium (op eigen kosten) . Onze padelspecialist Dagmar zal starten met een korte uitleg over de verschillende type rackets die er zijn. Hierbij kun je vragen stellen en bepalen welke rackets je zou willen testen. Vervolgens kun je de baan op en testen of de gekozen rackets bij jouw speelstijl en wensen passen. Tijdens de testdag zal er natuurlijk padel gespeeld worden vandaar dar aanmelding vooraf verplicht is, zodat men ook de ruimte op de padelbanen heeft om te testen. 

De volledige collectie van Bullpadel van 2024 zal aanwezig zijn. 
Tijdens de testdagen zal er een speciale aantrekkelijke actie zijn op alle modellen van Bullpadel en kunnen direct mee naar huis genomen worden! 

Waarom een racket testdag? 

  • Uitleg over de verschillende type padelrackets 
  • Mogelijkheid om meerdere rackets te testen 
  • Zelf ervaren welk racket het beste bij jouw speelstijl en wensen past 
  • Persoonlijk advies van onze padel specialisten 

MELD JE NU AAN! 

Zaterdag 9 december aanvang 12.00 uur via  https://squashzwolle.baanreserveren.nl/classres/make/7887/1702119600 

Dinsdag 12 december aanvang 19.00 uur via https://squashzwolle.baanreserveren.nl/classres/make/7887/1702404000