Racket Toss vrijdag 19 april

Na lang wachten komt er weer een nieuwe editie van de racket toss (squash)! Vrijdag 19 april is het weer zover en gaan we er met zijn allen een sportieve en gezellige avond van maken.

De racket toss staat onder leiding van Tim van de Pol en alle niveaus zijn van harte welkom. We beginnen om 20:00 uur en tegen 22:00 uur zijn we weer klaar. Daarna is het tijd voor gezelligheid en een hapje en een drankje!

Bij een racket toss worden alle rackets van alle squashers op een stapel/in een ton gegooid en er worden telkens rackets random uitgepakt. De eigenaren van de rackets spelen vervolgens één game tegen elkaar. Is die afgelopen dan gooi je jouw racket weer op de stapel/in de ton of als je toch een beetje moe bent wacht je even totdat je er weer klaar voor bent. Dit gaat zo de hele tijd door. Natuurlijk worden er door onze trainer Tim diverse tips gegeven over techniek of welke tactiek je op welk moment het beste kan toepassen.

Dus wil je jezelf eens testen tegen iemand anders dan jouw vaste squashmaatje, dan is de racket toss een perfecte mogelijkheid. Ook als je niet echt een vast squashmaatje hebt of er eentje zoekt, dan is de racket toss daar een mooie gelegenheid voor. Achteraf kun je namelijk heel gemakkelijk nummers met elkaar uitwisselen om vaker tegen elkaar te gaan squashen.

De kosten voor de racket toss avond zijn €2,50 voor squashleden en €10,00,- voor passanten/niet-leden. Opgeven kan via ons reserveringssysteem (Klik : https://squashzwolle.baanreserveren.nl/…/8069/1713549600

Of als je er zelf niet helemaal uit komt, dan kan je ook een mailtje sturen naar: info@squashenpadelzwolle.nl

Hopelijk tot vrijdagavond 19 april!