NK-dubbel

Tijdens het eerste weekend van juni is het zover: het NK dubbel! Zijn jij en je squashmaat al druk bezig met de voorbereidingen? En heb je je al ingeschreven? Dat kan hier!

Natuurlijk hebben we een lekkere lunch en diner geregeld. Laat je weten of je aanschuift? Wil je graag overnachten? We kunnen wat fantastische logeerplekjes in Zwolle regelen, zoals bijvoorbeeld hotel Lumen of het nieuwe hostel (met tweepersoonskamers), midden in de stad. Als je graag gebruik maakt van een overnachting: laat het ons weten.

Er is van alles te doen tijdens het NK, zo is er bijvoorbeeld een VR-plek om allerlei toffe VR-games te spelen, natuurlijk is onze padelbaan beschikbaar voor de toeschouwers en nog veel meer. Kortom: neem gezellig je fans (lees: familie, kids en/of vrienden) mee! Wij zijn op de achtergrond al druk bezig met alle voorbereidingen voor het NK. Wil je graag op de hoogte blijven van alle nieuwtjes? Volg ons dan op de socials, Facebook & Instagram

Om je optimaal voor te bereiden hebben we op zaterdag 13 mei van 10.00 – 14.00 uur een dubbeltoernooi gepland, ben je erbij? Meer informatie volgt snel.