Nieuwe medewerker: Even voorstellen!

Hallo allemaal,

Mijn naam is Yentle Tupker. Voor sommige van jullie een bekende naam en voor sommige nog helemaal niet. Daarom zal ik mij even voorstellen. Ik ben 30 jaar, woon in Zwolle en ben geregeld op de padelbaan of op het voetbalveld te vinden. Ik heb jaren gewerkt in het oude Squash Zwolle ( aan de Dobbe) achter de bar en ik gaf daar squash lessen. Verder werkte ik nog op een buitenschoolse opvang in Zwolle waar ik volledig aan het werk ging toen ik de sleutel van Squash Zwolle inleverde. Nu, na wat gesprekken met Dion en Dagmar te hebben gevoerd, mag ik mij aan jullie voorstellen als junior-manager. Per 17 april zullen jullie mij 4 dagen in de week rond zien lopen in Victorium. Waar ik mij mee bezig ga houden zal heel erg gaan verschillen, maar dat zal vooral voor Squash & Padel Centrum Zwolle zijn. Daarnaast zal ik ook Victorium breed een aantal dingen gaan oppakken.

Ik heb super veel zin om in deze mooie en sportieve omgeving aan de slag te gaan samen met Dagmar en Dion. Wij hopen samen veel mooie dingen te kunnen doen in en rondom Victorium!

Ik hoop jullie snel te zien.

Tot snel!