Dunlop Regio Tour

Dunlop Regio Tour bij Squash & Padel Centrum Zwolle.

Zaterdag 8 oktober start de Dunlop Regio Tour georganiseerd door Squash Bond Nederland.
Dit toernooi is voor iedereen toegankelijk. Van beginnende squasher t/m level B ( 2 speler)
De wensen en behoeften van squashers veranderen, dat blijkt uit de meest recente onderzoeken van Squash Bond Nederland. Zo hebben squashers meer behoefte aan een lokaal sportaanbod bij hem of haar in de buurt en zijn daarnaast op zoek naar gelijkgestemde squashers van een gelijk speelniveau. Om beter in te spelen op deze wensen en behoeften.

Het format

Eén van de speerpunten van de vernieuwde Dunlop Regio Tour is dat de evenementen kort en krachtig moeten zijn. Squashers doen daarom vanaf het nieuwe seizoen mee op één dagdeel van om en nabij 4,5 uur waarin ze drie wedstrijden spelen. Alle wedstrijden zijn daarbij ingedeeld op basis van de persoonlijke speelsterkte. 

Per heden schrijven alle spelers zich dan ook in één categorie in. Vervolgens gaat SBN op basis van de persoonlijke speelsterktes een indeling maken in groepen van acht personen. Deze spelers komen dan in een uitspeelschema tegen elkaar te spelen. De eerste twee rondes wordt er best-of-3 gespeeld en daarna best-of-5. 

Side event

Daarnaast zijn er bij een deel van de evenementen enkele door Dunlop ondersteunde spelers aanwezig voor een korte clinic waar alle deelnemers aan kunnen deelnemen. Hiermee ontstaat niet alleen verbinding tussen top- en breedtesport, maar heeft het ook een positieve uitwerking op het spelplezier van de deelnemende squashers. De clinics worden georganiseerd bij Dunlop Regio Tours waar geen PSA toernooien aan gekoppeld zijn.

Datum en tijdstip event in Zwolle:

Zaterdag 8 oktober 2022

We starten om 10.00 uur en zal rond 14.00 uur eindigen.

Inschrijven kan nu!

Je kunt je vanaf nú inschrijven voor de Dunlop Regio Tour in Zwolle! Het inschrijfgeld bedraagt €15,00 per persoon, deelnemers dienen te beschikken over een SBN-lidmaatschap.

Klik hier om in te schijven –> Dunlop Regio Tour – Squash & Padel Zwolle | Squash Bond Nederland (toernooi.nl)

Nog geen lid? Dan hebben we een speciale deal voor je! Voor €22,50 neem je deel en ben je automatisch lid van SBN. Stuur hiervoor een mail naar events@squashbond.nl